UV-SYSTEM

Ваші гарні посмішки роблять нас щасливими

UV-SYSTEM
UV-SYSTEM

Отримайте 50 % на планову професійну гігієну

UV-СИСТЕМ — Стоматологічна клініка у Вінниці

Послуги ортодонтичного центру UV-СИСТЕМ

Клінічні випадки

Після
До

реставрація верхніх та нижніх зубів

Після
До

вирівнювання верхніх зубів металевими брекетами за 6 місяців

Після
До

вирівнювання зубів та реставрація

Після
До

спадкова атипова форма коронки різця. Видалення надлишкової частини зуба

Після
До

вирівнювання при значному викривленню без видалення

Після
До

відсутні місця в щелепі для кликів. Хірургічний доступ і брекет система

Після
До

надмірний ріст нижньої щелепи з видовженням нижніх різців і відповідними рисами обличчя. Курс лікування - 9 місяців

Після
До

відкритий прикус, порушення змикання, жування, вимови. Курс лікування - 14 місяців

Отримати повну інформацію стосовно вартості лікування Ви зможете після огляду та консультації

БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ
стерильний пакет для первинного огляду
250 грн
Ортодонтія (вирівнювання)
зняття відбитків, діагностичні моделі, складання плану лікування
від 750 грн
позиціонування, фіксація брекет системи
від 15000 грн
оклюзійні накладки, підняття висоти прикусу
від 2000 грн
новий брекет
від 1500 грн
новий замок
від 800 грн
фіксація брекета, замка
від 300 грн
разова корекція і активація брекет системи
від 950 грн
зняття брекет системи
від 1200 грн
ретенційний апарат
від 2500 грн
починка ретейнера
від 700 грн
лікування капою
від 3000 грн
Професійна гігієна
зняття зубних відкладень
від 600 грн
зняття зубного каменю
від 500 грн
зниження чутливості та укріплення емалі
від 850 грн
Лікування зубів
анестезія
від 200 грн
стерильний пакет
від 100 грн
пломбування зуба
від 1100 грн
ізолююча прокладка
від 500 грн
тимчасове відновлення
від 300 грн
кофердам
від 150 грн
Відбілювання зубів
відбілювання зубів
від 4500 грн
ремінералізація
від 850 грн
підтримуюча терапія на протязі перших 3 місяців
від 1000 грн
Протезування
адгезивний міст
від 6000 грн
ультазвукове очищення
від 500 грн
фіксація незнімної конструкції
від 750
Художня реставрація
художня реставрація
від 4000 грн
виготовлення шаблону
від 500 грн
Ендодонтичне лікування
лікування коренів різця, клика
від 1000 грн
лікування коренів премоляру
від 1200 грн
лікування коренів моляру
від 1400 грн
лікування коренів зуба мудрості
від 2500 грн
використання ендомотору
від 500 грн
розпломбування кореневого каналу
від 800 грн
медикаментозна обробка
від 500 грн
штифт з фіксацією в кореневому каналі
від 2000 грн

Дякуємо за довіру і гарні слова

Богдана
Богдана

Технолог по виробництву

Найкраща стоматологія в Вінниці, враховуючи співвідношення ціни та якості. Неймовірно професійний ортодонт. Після брекетів, які ставила в іншій клініці, носила капу, після чого почали зміщуватись зуби. Проконсультувавшись у Юрія Володимировича, поставили ретейнери. Ніжне та дбайливе ставлення до клієнтів. Завжди озвучують ціну перед тим як зробити якусь дію, що я зустріла вперше. Однозначно варто спробувати, щоб склалось власне враження.

Анастасія Коваль
Анастасія Коваль

Фіналіст конкурсу Міс Україна

Дякую за допомогу в реалізації проекту !  Все було на найвищому рівні !  Всі задоволені та щасливі !  Співпраця з Вашою командою одне задоволення !!!  Успіхів та процвітання !!!!!!

Ольга Дуднік
Ольга Дуднік

Міс Вінниця Віце-Королева

Велика подяка за професіоналізм найвищого рівня і сумлінне ставлення до своєї роботи. Я маю осліплюючу посмішку та гарний настрій. Завжди приємно приходити до Вас. Успіхів і натхнення у Вашій нелегкій роботі!

Андрій Осадчук
Андрій Осадчук

Український співак, музикант

Неймовірно вдячний Вашому стоматологічному центру за прекрасну роботу і професіоналізм. Навіть той факт, що доводиться приїжджати до Вас кожного разу з Києва, говорить про абсолютну довіру і прекрасний рівень Вашої клініки. Раджу всім, хто мене знає (і навіть тим, хто не знає) - приходьте лікувати зуби в «UV-СИСТЕМ» і Ви не пошкодуєте!

Баранова Ірина
Баранова Ірина

к.мед.наук, зав. МКЛ №2

Висловлюю Вам безмежну подяку. Особливість Вашого стоматологічного центру це точність, пунктуальність, велика повага до пацієнтів. Багато років я страждала на нерівність зубного ряду, яка з віком посилилась. Завдяки Вам, за дуже короткий строк, я здобула чарівну посмішку. Оцінюю Вашу роботу як найбільш професійну в нашому місті. Вважаю, що кращого ортодонта (а я консультувалася у багатьох відомих) Вінниця не має. З великою повагою Баранова І.В.

Наталія
Наталія

Менеджер з продажу авто

Хочу висловити подяку клініці, персоналу за уважність, ввічливість, вміння усунути будь-яку проблему пов'язану із зубним болем якісно і професійно. Раджу всім відвідати хоча б раз цю клініку і переконатися в цьому самому.

Віталій Ткаченко
Віталій Ткаченко

Лікар з Великобританії

Дуже задоволений сервісом і роботою усього персоналу. Пролікував всю свою сім’ю (дружину та дітей). Буду радити своїм знайомим спеціалістів з Вінницької стоматологічної клініки «ЮВ-СИСТЕМ». Зручно, комфортно, надійно і престижно. Щиро дякую за гарну роботу і повернення впевненості у майбутньому! З повагою, завжди Ваш пацієнт В.Б.Ткаченко.

Ольга Мазур
Ольга Мазур

Дякую Вам за те, що мріі збуваються!!! Дякую за чуйність, професіоналізм, та уважне ставлення до своіх пацієнтів!

Сім'я Малишевих
Сім'я Малишевих

Ви прекрасні лікарі. У Вас «золоті» руки. Привіт з Мілана.

Федоренко Ольга
Федоренко Ольга

Я звернулася до лікаря по рекомендаціі своєі подруги, яка залишилась дуже задоволеною результатом. Звертаюсь до всіх в кого є проблеми з прикусом, або інші - Ви не пожалкуєте. Носити брекети не так страшно як здається. Час швидко минув і в результаті я дуже задоволена  - зовсім інша посмішка і рекомендую всім !!!

Альона Чірва
Альона Чірва

Щиро дякую за Вашу працю ! Зараз у мене гарна та яскрава посмішка. Лікування проводилось близько 10 місяців і приносило тільки позитив, а з покращенням стану зубів змінювалась впевненність в собі. На даний момент я проживаю в м.Дубаї та працюю директором Dr. Ehab's Dental Clinic.

Зайка Ірина
Зайка Ірина

Всім, хто ще вагається чи ставити брекети, особливо тим, хто не знає де саме це зробити - рекомендую, рекомендую і ще раз рекомендую!!! Професіоналізм відчувається тут з перших хвилин спілкування з лікарем, а через 5 хвилин розмови і взагалі не захочете покидати цю клініку. Індивідуальний підхід та радужний прийом задовільнить навіть найвибагливіших. Вибравши для себе клініку за 150 км. від дому, хвилювалась чи не буду жалкувати про те, що кожен місяць маю їздити на корекцію. Але зайшовши з перших кроків відразу забуваєш про далеку дорогу, коли бачиш усміхнених та радих тебе бачити лікаря та персонал. А найголовніше - це результат!!! який з кожним разом дивує та радує мене все більше і більше. Бажаю успіху та процвітання. Ви робите цей світ здоровішим та красивішим!!!

Євген Червоненко
Євген Червоненко

Особисто для Ю.В.

Бондар Корнелія
Бондар Корнелія

Сан Дієго Каліфорнія, США

У мене був безумовно позитивний досвід. Робота персоналу була доброзичливою і приємною. Лікар дуже професійний стоматолог. Він зробив мій досвід менш болючим і веселим. 100% я буду рекомендувати всім моїм друзям. Дякую !

Ващенко Вікторія
Ващенко Вікторія

Юрист

Щиро вдячна Вашому ортодонтичному центру. Ніколи я ще не йшла до стоматолога з такою радістю, як після відвідування Вашого центру. Дуже уважний персонал, відчувається професіоналізм в кожному русі. Бажаю Вашому центру отримувати тільки позитивні відгуки. Дякую за роботу. Буду рекомендувати своїм знайомим і друзям!!!

Оцінка Google:
4.7

Встановлення брекетів, вінірів, елайнерів та виправлення прикусу у Вінниці

Пропонуємо Вашій увазі стоматологічну клініку ЮВ-СИСТЕМ у Вінниці. В стоматологічному центрі наші лікарі використовують тільки сучасні матеріали та технології, які також використовують відомі світові та європейські стоматологічні клініки.

Ми пишаємося своїми стоматологами, які маючи 10-15 річний досвід, весь час підвищують свій кваліфікаційний рівень на вітчизняних та міжнародних практичних семінарах. Прийшовши до нас в клініку, Ви впевнитесь в ідеальній чистоті, абсолютній стерильності та обов'язковому дотриманні нашими спеціалістами всіх медичних, санітарних норм та правил.

Технічна апаратура центру стоматології Вінниці UV-СИСТЕМ дозволяє задовольнити всі потреби пацієнтів в самих складних випадках. А завдяки розумному прейскуранту на стоматологічні послуги у нас можуть лікуватись люди з різним рівнем доходів та при цьому відчувати себе VIP клієнтами.

Вінниця займає провідні позиції в Україні по наданню стоматологічної допомоги населенню. Це пов'язано з великою кількістю приватних та державних медичних стоматологічних центрів Вінниці. А як відомо, здорова конкуренція потребує покращення сервісу, зміну підходів до сучасного лікування, постійному вдосконаленню, що приводить до підвищення якості лікування зубів.

Щодня люди ставлять одні й ті ж питання: скільки коштує пломба, яка ціна на металокерамічну коронку, вартість брекетів у Вінниці. Це частіше запитують ніж: які матеріали будуть використовуватися, яка гарантія, який строк служби пломби або реставрації. Неможливо в телефонному режимі поставити діагноз, скласти план лікування, порахувати вартість… Для цього потрібна консультація лікаря-стоматолога в стоматологічному кабінеті Вінниці. Пацієнт крім відповідей на свої питання зможе інтуїтивно відчути психологічний контакт з лікарем-стоматологом.

Запрошуємо Вас на консультацію, де лікар-стоматолог зробить огляд і надасть чіткі відповіді на Ваші питання, а саме: скільки коштує лікування зубів, яка ціна на протезування зубів, як швидко можна поставити брекети, як лікується запалення ясен вдома, як проводиться профілактика карієсу, як видалити плями на емалі, як чистяться зуби від каменю та пігменту, чим проводиться відбілювання зубів, чи лікується  парадонтоз, як усунути гострий зубний біль самостійно, які пластинки для виправлення прикусу в Вінниці, коли ставиться брекет система і чим відрізняється металева/ керамічна/ сапфірова/лінгвальна система брекетів, коли можна вирівняти прикус нічною капою, де проводиться лікування скронево-нижньощелепного суглобу, яка найкраща дитяча або доросла зубна паста, в яких випадках можливо поставити відсутній зуб в одне відвідування, коли ставиться надійно та недорого металокерамічна/безметалова коронка, що таке вінір, коли ставиться імплантат та багато іншого...